Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Iznajmite svoju luksuznu vilu s bazenom preko agencije LUVA Villas
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Iznajmite svoju luksuznu vilu s bazenom preko agencije LUVA Villas

Izdvojili smo nekretnine na području Dalmacije

LUVA Villas je agencija specijalizirana za najam luksuznih kuća s bazenima i vila za odmor na području cijele Hrvatske. Zadnjih godina ova domaća agencija bilježi veliki rast na tržištu, a trenutno u ponudi ima preko 300 pomno odabranih luksuznih vila s bazenima za najam. Sve veći broj vlasnika vila se odlučuje za suradnju s profesionalnim agencijama kao što je LUVA Villas zbog bolje vidljivosti na stranim tržištima. LUVA Villas također nudi vlasnicima i opciju kompletnog vođenja svih rezervacija gostiju preko svih kanala.

U nastavku pogledajte samo neke od brojnih luksuznih vila s bazenima na području Dalmacije iz LUVA Villas ponude:


1. Villa Aurora 


Villa Aurora smještena je neposredno uz more na Čiovu. Vila je kompletno novoizgrađena i završena 2024. godine, a sastoji se od 5 spavaćih soba s vlastitim kupaonicama. Ispred kuće se nalazi bazen, a na velikoj terasi na drugom katu i Jacuzzi s kojeg se pruža predivan pogled na more.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Aurora web stranicu.


2. Villa Zvonimir 


Villa Zvonimir pruža predivan pogled na more i na cijeli Split. Vila sadrži 5 spavaćih soba, 4 kupaonice i može ugodno smjestiti 10 gostiju. Gostima su osim vanjskog bazena na raspolaganju Jacuzzi i stolni tenis.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Zvonimir web stranicu.


3. Villa Oasis 


Villa Oasis smještena je prvi red uz more u malom mirnom mjestu Turanj. Idealna je opcija za miran obiteljski odmor uz more.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Oasis web stranicu.


4. Villa Soho 


Villa Soho je luksuzna vila za najam smještena blizu mora s predivnim pogledom na more. Može smjestiti čak 12 gostiju u 6 spavaćih soba s vlastitim kupaonicama.

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Soho web stranicu.


5. Villa Sunset 1  


Villa Sunset 1 nalazi se blizu mora u malom mjestu Marušići, a odmah pored nje se nalazi i sestrinska Villa Sunset 2 te su zajedno odlična opcija za smještaj veće grupe gostiju. 

Za više detalja ili za rezervaciju termina posjetite: Villa Sunset 1 web stranicu.

Osim djelatnosti najma luksuznih vila, LUVA Villas preko svoje sestrinske firme LUVA Real Estate nudi i uslugu prodaje luksuznih nekretnina. LUVA Real Estate je agencija za nekretnine koja pokriva područje cijele Hrvatske s fokusom na luksuzne nekretnine.

Istražite ponudu najboljih luksuznih i jedinstvenih nekretnina za prodaju u Hrvatskoj kod agencije za nekretnine LUVA Real Estates.

Vaša reakcija na temu