Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KAKO PRODATI NEKRETNINU? Agencija Palace donosi nekoliko savjeta...
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

KAKO PRODATI NEKRETNINU? Agencija Palace donosi nekoliko savjeta...

Proces je dosta lakši kada imate agenta za nekretnine

Prodaja i kupnja nekretnine često je dugotrajan proces, a s obzirom na veliku vrijednost imovine, način prodaje uvelike se razlikuje od uobičajenog procesa kupnje i prodaje. 

Fotografiranje i oglašavanje nekretnine, potraga za kupcem, proces prodaje i potpisivanje ugovora doista je puno lakše kada vas ukorak prati vaš agent za nekretnine.

Ako želite prodati svoju nekretninu, Agencija Palace za nekretnine i consulting donosi vam nekoliko savjeta kako biste je što prije prodali.

1. Vrijednost nekretnine

Agent za nekretnine bavi se kupoprodajom baš svaki dan i točno zna kako se kreću cijene za određeni grad, kvart ili ulicu. Tako će vama pomoći procijeniti tržišnu vrijednost vaše nekretnine i u konačnici odrediti cijenu za prodaju. 

2. Prezentiranje nekretnine i pronalazak kupca

Svaki prodavatelji želi što prije prodati svoju nekretninu, a prolaskom vremena mijenjaju se cijene i tržište. Vaš agent za nekretnine ima bazu kupaca i kontinuirane upite na temelju čega će odrediti kome ponuditi vašu nekretninu. Prezentacija je iznimno značajna za prodaju nekretnine, a naša agencija nudi vam usluge profesionalnog fotografa, korištenja drona te slaganja personaliziranog oglasa. Vaš agent istaknut će potencijale vaše nekretnine te je tako prezentirati u najboljem svjetlu. Također, kada prvi potencijalni kupci počnu pristizati, agent će, uz predane mu ključeve, biti dostupan u onom vremenu kada to najviše odgovara vama i kupcu.

3. Uredna dokumentacija

Prodavatelj kupcu treba predočiti svu dokumentaciju, a sve kako bi se postupak prodaje mogao uspješno dovršiti. To su, primjerice, uporabna dozvola, izvaci iz zemljišnih knjiga, katastarski plan posjedovni list… Vrlo je značajno imati sve dokumente prije okončanja samog postupka. 

4. Oku ugodna nekretnina

Prvi dojam često je i presudan. Kao prodavatelj, želite da kupac odmah pri ulasku u nekretninu poželi tamo i ostati, ili se vratiti. Kupci žele što manje dodatnih investicija koje se odnose na popravke, bojanje zidova… možete učiniti mnogo kako bi podigli njenu kvalitetu, a istovremeno i podigli njezinu vrijednost. 

5. Ključ u ruke osobi od povjerenja

Dok je vaš oglas aktualan i aktivan, kupci mogu bilo kada poželjeti posjetiti vašu nekretninu. Zato je najbolje ključeve predati vašem agentu za nekretnine jer kupci očekuju da je mogu posjetiti bez stanara ili podstanara.

Ako prodajte ili kupujete nekretninu, kontaktirajte agenciju Palace i s lakoćom prepustite brigu o nekretnini Marinu i Sanji, profesionalnim i ljubaznim agentima u splitskoj podružnici. 

Posjetite ih na adresi Mažuranićevo šetalište 37 ili pak, nazovite na 091/111 8086091/111-8686 i 021/652 369 i lakoćom napravite prvi korak u jednoj od najbitnijih životnih odluka - prodaji vaše nekretnine ili kupnji novog doma.  Za više informacija posjetite web stranicu Agencije Palace, te Facebook ili Instagram.

Vaša reakcija na temu