Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KAKVO IZNENAĐENJE Jedini ponuditelj za put u Lori Fani Kerum, ne treba ga ni platiti jer ima hipoteku

KAKVO IZNENAĐENJE Jedini ponuditelj za put u Lori Fani Kerum, ne treba ga ni platiti jer ima hipoteku

Čestica je uz rub bivšeg centra na kojem Lora produkt planira gradnju stambeno-poslovnog kompleksa

Kerum je možda završio u stečaju, ali firme Željka Keruma i dalje besprijekorno funkcioniraju. 

Tvrtka Lora produkt nedavno je dobila izmjenu i dopunu građevinske dozvole za gradnju stambeno-poslovnog kompleksa na lokaciji bivšeg trgovačkog centra Kerum, a Trgovački sud u Splitu dosudio je kao jedinom ponuditelju komad puta od 300 kvadrata uz rub čestice Lora produkta Fani Kerum, supruzi Željka Keruma. 

To je tek dio imovine tvrtke Kerum koja se u stečajnom postupku pokušava unovčiti za namirenje vjerovnika. 

Fani Kerum bila je jedini ponuditelj na dražbi s ponudom od 102.696,14 eura, no sud ju je oslobodio polaganja kupovnine za nekretninu jer je ugovorom o ustupu tražbine s društvom Coast dobila status razlučnog vjerovnika s dospjelim nepodmirenim potraživanjem od 3.199,229,89 eura, dakle, višestruko većim iznosom od vrijednosti puta koji je stavljen na prodaju. 

Mora platiti troškove postupka nakon čega slijedi uknjižba vlasništva i predaja u posjed.

Vaša reakcija na temu