Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kamen i pločice za savršene interijere nalaze se u Petrokamenu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kamen i pločice za savršene interijere nalaze se u Petrokamenu

Partner u stvaranju prostora koji će odražavati vašu jedinstvenu viziju

Uređenje životnog prostora zahtjevan je posao, a mnogima najteže pada obilaženje salona i traženje savršenih materijala koji će ispuniti zahtjeve funkcionalnosti i estetike. 

Petrokamen - partner u Vašim projektima

Petrokamen d.o.o. nije samo distributer pločica; oni su vaš partner u stvaranju prostora koji će odražavati vašu jedinstvenu viziju i osobnost. Njihov stručni tim pružit će vam potrebne informacije i podršku kako biste donijeli najbolje odluke za vaš projekt.

Bez obzira radi li se o kuhinji, kupaonici, dnevnoj sobi ili terasi, Petrokamen ima pločicu koja će odgovarati svakom prostoru.

Dostupne su pločice s različitim uzorcima, bojama i teksturama, omogućavajući vam da izrazite svoju kreativnost i stvorite jedinstvenu atmosferu u svom domu. Bez obzira volite li klasičnu eleganciju, minimalizam ili ekstravagantne detalje, Petrokamen će ispuniti vaša očekivanja. 

Fotogalerija: Petrokamen

Raznolikost i ekskluzivnost

Jedna od najvažnijih karakteristika tvrtke Petrokamen je raznolikost ponude. Kao zastupnici renomiranih europskih proizvođača pločica poput marki Florim, Savoia, Marazzi, Cerim, Rex i Casa Dolce Casa, tvrtka nudi izvanredan spektar keramičkih pločica koje će zadovoljiti različite potrebe i estetske preference kupaca. 

Fotogalerija: Petrokamen

Jedna karakteristika koja obilježava sve proizvode iz njihove ponude je kvaliteta. Naime tvrtka Petrokamen posluje na načelima visoke profesionalnosti te obraćaju pažnju na sve detalje.


Osim keramike u Petrokamenu ćete pronaći različite vrste kamena, kamenih ploča i blokova; možete naručiti izradu jedinstvenih unikatnih kamenih stolova i još mnogo toga. Posjetite ih u njihovom izložbenom salonu u Kaštel Sućurcu na adresi Franje Tuđmana 13 ili ih kontaktirajte putem telefona 021 225 600, maila petrokamen@petrokamen.hr kako bi dobili više informacija o ponudi.

Vaša reakcija na temu