Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay MODERNA ARHITEKTURA Zavirite u impresivnu crnu vilu koju potpisuje poznati Reza Mohtashami

MODERNA ARHITEKTURA Zavirite u impresivnu crnu vilu koju potpisuje poznati Reza Mohtashami

'Crna znači moć', istaknuo je

Ako je suditi po nizu internetskih napisa, crna vila u New Yorku koju je prošle, 2020. godine projektirao poznati Reza Mohtashami oduševila je milijune ljudi. Riječ je o elegantnom, klasičnom i luksuznom projektu misterioznog dizajna.

Na projektu nazvanom 'Black Villa' kao glavni arhitekt radio je Mohtashami ispred svoje arhitektonske tvrtke Atelier Reza Mohtashami. U dizajnerskom timu bili su: Reyhaneh Daneshmandi, Elham Daneshmandi.

Reza Mohtashami, istaknimo, iranski je arhitekt. Poznat je diljem svijeta po svojim brojnim projektima nastalim u duhu brutalizma - stila u modernoj arhitekturi, a diljem svijeta i radi. 

- Crna znači moć, ima karakter i prestižna je. Vrlo je tajnovita - kazao je, prenosi Long Term Info


Vaša reakcija na temu