Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAJBOLJE OD DALMACIJE Kamena vila na mirnoj hvarskoj lokaciji

NAJBOLJE OD DALMACIJE Kamena vila na mirnoj hvarskoj lokaciji

Vila Libre je procijenjena na 730 tisuća eura

Vila Libre nalazi se na južnoj strani otoka Hvara u malom autohtonom mjestu, svega 6 km od grada Hvara. U potpunosti je renovirana, te su vlasnici nastojali maksimalno zadržati mediteranski stil. Glavna kuća prostire se na tri etaže. U prizemlju je smještena kuhinja s blagovaonicom koja ima direktan pristup terasi. Unutrašnje stepenice vode na prvi kat gdje je smješten komforan dnevni boravak iz kojega se pruža prekrasan pogled na more. Dnevne stepenice vode na najgornju etažu na kojoj se nalazi ensuite spavaća soba. Osim glavne kuće, nekretnina uključuje i dvije manje kamene kuće koje su uređene kao ensuite spavaće sobe.

Površina nekretnine s tri sobe i tri kupaonice je 140 kvadrata, cijeli kompleks se prostire na 1134 kvadrata,  a na stranici Sotheby' je Vila Libre procijenjena na 730 tisuća eura. 

- Pri uređenju okućnice slijedile su se prirodne linije terena, a uključuje vrt među kamenim zidovima obogaćen mediteranskim stablima i biljem, ljetnu kuhinju, vanjsku blagovaonicu i prostor za druženje te bazen sa sunčalištem. Radi se o luksuznom odmorištu na mirnoj lokaciji, okruženo prirodnim ljepotama - navodi se u opisu.

Vaša reakcija na temu