Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAJBOLJE OD DALMACIJE Villa South u Zatonu oduševljava svoje goste

NAJBOLJE OD DALMACIJE Villa South u Zatonu oduševljava svoje goste

Nalazi se u Zatonu kod Zadra

Moderna Villa South se nalazi u Zatonu, idealnom mjestu za godišnji odmor s obitelji i prijateljima. Od pješčane plaže je udaljena samo 600 metara te je odlična polazna točka za izlete i upoznavanje ovog dijela Dalmacije.

Novoizgrađena vila rasprostire se na 220 m2 te može primiti 6 do maksimalno 8 osoba. Na katu kuće se nalaze 3 prozračne spavaće sobe opremljene bračnim krevetima, walk-in ormarima i en-suite kupaonicama s tuš kabinom. U prizemlju kuće se nalazi potpuno opremljena kuhinja s blagovaonom, dnevni boravak sa Smart i satelitskom televizijom, ostava i toalet. 

Minimalizam i čiste linije karakteristične su i za vanjski dio vile koji nudi pregršt mjesta za opuštanje i odmaranje. Ispod natkrivene terase možete objedovati ukusno spremljena jela s roštilja, a vrtom dominira grijani bazen veličine 32 m2. Pored bazena nalazi se i vanjski jacuzzi za potpuno opuštanje i uživanje.  Nalazi se na ograđenoj parceli veličine 627 m2 i ima 2 parkirna mjesta.

Vaša reakcija na temu