Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVOGRADNJA U SPLITU City Side Residence - garancija kvalitete i luksuza

NOVOGRADNJA U SPLITU City Side Residence - garancija kvalitete i luksuza

Stanovi su veličine od 37 do 70 kvadrata

Dalmatinski portal u rubrici 'Nekretnine' predstavlja novogradnje na području Dalmacije. Projekt 'City Side Residence' realizira se u splitskom naselju Kila u neposrednoj blizini trgovačkog centra City Center one. Cijene kvadrata se kreću od 2200 do 2550 eura, a investitori kažu da garantiraju kvalitetu i luksuz.

- Kroz arhitektonsko optimiziranje prostora postižemo savršeni spoj elegancije i praktičnosti - rekli su nam iz 'City Side Residencea'.

Projekt je podijeljen u tri faze. Iz prve je ostalo samo nekoliko slobodnih stanova. Njihova kvadratura se kreće od 50 do 70 metara kvadratnih te je planirani rok useljenja kolovoz 2022. godine. Druga faza predstavlja gradnju četiri zgrade te ima još slobodnih stanova, a veličine su od 37 do 60 kvadrata. Rok useljenja za drugu fazu planiran je za ožujak 2023. Treća faza gradnje je još u fazi ishođenja građevinske dozvole, planirani početak gradnje je srpanj 2022., a traje do lipnja 2023.

- Nudimo visoko kvalitetne stambene objekte koji su izgrađeni prema najsuvremenijim ISO standardima - dodali su.

Vaša reakcija na temu