Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
O tome svi pričaju - upoznajte tihi luksuz uz Petrokamen
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

O tome svi pričaju - upoznajte tihi luksuz uz Petrokamen

Koncept koji naglašava kvalitetu, izdržljivost i pažljiv izbor materijala i detalja

Stalno čitamo o novim trendovima koji se tako brzo mijenjaju da više ponekad niti ne obraćamo pažnju na to što je trenutno aktualno. Međutim, u zadnje vrijeme pojavio se trend koji se polako uvukao u sve sfere života, od mode do interijera, i zaokupio veliku pažnju javnosti. 

Radi se o trendu tihog luksuza čiji je naglasak na jednostavnosti, funkcionalnosti i kvaliteti odnosno biranju stvari tako da odražavaju stil i da su toliko predivne da ne mogu izaći iz mode.

To je posebno važno u uređenju interijera jer stil uređenja ne možemo mijenjati svaku sezonu. Izraz 'tihi luksuz' odnosi se na stil uređenja prostora ili životnog stila koji kombinira elemente luksuza i elegancije s minimalizmom i suptilnošću. To je koncept koji naglašava kvalitetu, izdržljivost i pažljiv izbor materijala i detalja, umjesto prekomjernih ukrasa ili upadljivih raskošnih elemenata.

Fotogalerija: Petrokamen

Ako želite uklopiti trend tihog luksuza u svoj interijer, iz Petrokamena savjetuju da prilikom izbora pločica birate neutralne tonove te pločice većih dimenzija. Također, ako ste ljubitelj mramora, veliki izbor raznih nijansi možete pronaći u Petrokamenovom izložbenom salonu u Kaštel Sućurcu. Mramor je jedan od onih materijala koji nikad ne izlazi iz trenda, a ostavlja dojam jednostavnog luksuza i vječnog stila. Naglašavaju kako je fokus svakako na kvalitetnim materijalima i stvaranju ugodnog prostora kao krajnjeg cilja.

Ističu kako su zastupnici renomiranih europskih proizvođača pločica poput Marazzija, Florima, Savoie, Cerima, Rexa i Casa Dolce Casa koji u svojim kolekcijama imaju širok izbor nijansi, a sve ih karakterizira visoka razina kvalitete. 


Petrokamen posjetite u Kaštel Sućurcu na adresi Franje Tuđmana 13 ili ih kontaktirajte putem telefona 021 225 600, maila petrokamen@petrokamen.hr kako bi dobili više informacija o ponudi. Više inspiracije ili savjeta pronađite na njihovim društvenim mrežama.

Vaša reakcija na temu