Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Park-šuma Marjan o incidentu: 'Alujević ima vinjete za ulaz do nelegalnih objekata, ipak je ugrozio našeg djelatnika'

Park-šuma Marjan o incidentu: 'Alujević ima vinjete za ulaz do nelegalnih objekata, ipak je ugrozio našeg djelatnika'

'Dotični je korisnik pet nezakonito izgrađenih građevina, nezakonito se ondje čuvaju i psi'

Iz Park-šume Marjan oglasili su se oko jučerašnjeg incidenta. Odlučili su pojasniti okolnosti pod kojima je Dario Alujević, kako su naveli, namjerno uništio imovinu ove javne ustanove i doveo u opasnost njenoga djelatnika. 

'Dotični je, pored prije navedenog, korisnik pet nezakonito izgrađenih građevina u Park-šumi Marjan, za koje je građevinska inspekcija u 2021. donijela rješenje o uklanjanju, ali koji do danas nisu uklonjeni. 

Također, u tim nelegalnim objektima uzgajaju se i čuvaju psi, za što je državni inspektorat utvrdio da se obavlja nezakonito. Prema našim saznanjima, i veterinarska inspekcija za to je podnijela optužni prijedlog', naveli su.

Konačno, istaknuli su, Dario Alujević i članovi njegove obitelji imaju dvije vinjete za ulazak automobilima u Park-šumu Marjan, do tih 'nelegalnih objekata', a što im, napomenuli su, omogućuje Zaključak bivših gradskih uprava. 

'Pa ipak, unatoč svemu, Dario Alujević je smatrao potrebnim ugroziti našeg djelatnika i razbiti rampu da bi došao do svojih objekata s trećim kombi vozilom', stoji u objavi Park-šume Marjan. 


Vaša reakcija na temu