Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLITSKA LJEPOTICA Luksuzna gradska vila na Marjanu

SPLITSKA LJEPOTICA Luksuzna gradska vila na Marjanu

Prostire se na četiri etaže, a bazen je površine 60 kvadrata

Splitska vila Luxe prostire se na 900 metara kvadratnih stambenoga prostora, a položena je na zemljištu od 4200 metara kvadratnih. S Marjana se pruža pogled na grad i obližnje otoke. 

- Iako se nalazi u neposrednoj blizini Dioklecijanove palače, ova moderno uređena vila omogućuje luksuzni životni stil sa svim sadržajima nadohvat ruke, te nudi osjećaj privatnosti zbog izolirane lokacije u neposrednoj blizini Park šume Marjan - navodi se na stranici Sotheby'.

Vila se prostire na četiri etaže, a uključuje podrum s garažom za tri vozila. U suterenu se nalazi i prostorija za fitness, ostava i jedna kupaonica. Prizemlje se sastoji od dvije velike dnevne sobe, knjižnice, kupaonice i potpuno opremljene kuhinje. Prizemlje je izravno povezano s verandom s pogledom na južni dio grada, a vrt je oplemenjen autentičnim biljnim vrstama koje okružuju bazen od 60 četvornih metara.

Na prvom katu nalazi se glavna spavaća soba s kupaonicom i garderobom, te dvije dvokrevetne spavaće sobe. Na drugom katu smješten je komforni apartman s bračnim krevetom, dnevnim boravkom, kupaonicom i terasama. 

U vili se može smjestiti najviše 10 gostiju. 

Vaša reakcija na temu