Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLITSKI TEHNOLOŠKI PARK Useljenje u roh-bau prostore u drugoj četvrtini 2025.

SPLITSKI TEHNOLOŠKI PARK Useljenje u roh-bau prostore u drugoj četvrtini 2025.

U prvih 15 dana javnog poziva zaprimljen je veliki broj prijava

Iz splitske gradske uprave su priopćili kako kreće završno uređenje roh-bau prostora u Tehnološkom parku Split.

'Nakon uspješno provedenog postupka javne nabave, Grad Split je 1. listopada 2024. donio Odluku o odabiru izvođača radova za uređenje roh-bau prostora u Tehnološkom parku Split. Za izvođača je odabran gospodarski subjekt Strabag d.o.o., a vrijednost radova iznosi 5,9 milijuna eura s PDV-om. Radovi uključuju uređenje sedam modula uredskih prostora, dvorana za sastanke i pomoćnih prostorija, ukupne površine 5.410 m2', poručuju iz Banovine.

Nakon dovršetka radova i opremanja, uspješnog ishođenja uporabne dozvole, te službenog otvorenja Parka u srpnju ove godine, otvoreni su javni pozivi za uredske i inkubatorske prostore unutar najvećeg ICT hub-a u Hrvatskoj.

'U prvih 15 dana zaprimljen je veliki broj prijava poduzetnika upravo za roh-bau module zgrade, a ovim radovima završava se finalna faza unutarnjeg uređenja, što će omogućiti useljenje zainteresiranih poduzetnika', kažu iz gradske uprave.

Završetak radova i useljenje poduzetnika u dovršene uredske prostore očekuje se početkom drugog kvartala 2025. godine, dok će ostali poduzetnici moći useliti odmah po završetku procedura javnog poziva.

Vaša reakcija na temu