Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović U ožujku novi pokušaj prodaje Kerumovog stana, cijena je ostala ista

U ožujku novi pokušaj prodaje Kerumovog stana, cijena je ostala ista

Površina mu je 114,39 metara četvornih

Poznat je datum druge dražbe za stan na Relji, koji se prodaje u stečajnom postupku nad firmom bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma.

Ročište će se održati 7. ožujka u 11 sati u uredu javnog bilježnika Emila Brkića u Ulici Nikole Tesle, gdje će se otvarati pisane ponude pristigle do tog roka. Počerna cijena je ostala ista te iznosi 227.357 eura (1.713.026 kuna), odnosno blizu 2 tisuće eura po kvadratu. Stan površine 114,39 m2 nalazi se na četvrtom katu tzv. 'Kerumove zgrade' na adresi Trg kneza Višeslava 6C, a sastoji se od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kupatila, WC-a, kuhinje s dnevnim boravkom i blagavaonicom, te dvije lođe, piše 057 Info.

Podsjetimo, na prvoj dražbi pristigla je tek jedna ponuda i to od strane malog zagrebačkog poduzetnika koji je, očekivajući veću konkurenciju, ponudio 2,1 milijuna kuna, da bi kasnije povukao svoju ponudu.

Uz stan na prodaju idu i četiri mala spremišta u prizemlju, površine nešto veće od 1 m2, a čije su vrijednosti procijenjene na oko 20 tisuća kuna.

Vaša reakcija na temu