Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Stefan Schweihofer from Pixabay Zidna boja Cherry Tomato: Za živahna okruženja s karakterom

Zidna boja Cherry Tomato: Za živahna okruženja s karakterom

Odvažite se

Najnoviji trendovi pozivaju neodlučne da napuste svoju zonu udobnosti u korist nepredvidivih nijansi koje zasigurno neće proći nezapaženo.

Među svima ističe se Cherry Tomato, posebna nijansa crvene boje koja osvaja kako modu tako i dizajn interijera.

Oni koji se odluče za ovu nijansu su hrabri, ne boje se odvažiti se i vole oštra i energična okruženja.

Kao što ime sugerira, boja Cherry Tomato vrlo je posebna vrsta crvene na pola puta između crvene rajčice i crvene trešnje.

To je svijetla i blistava boja, a ova nijansa crvene ne može se definirati ni kao vruća ni kao hladna, piše Novi list .

To je jedinstvena i neočekivano svestrana točka crvene koja oslobađa energiju i pozitivnost, ulijeva dobro raspoloženje i optimizam.

Moguće kombinacije

Zidovi od Cherry Tomato pogodni su za mnoge kombinacije, od najjednostavnijih i najpredvidljivijih do drugih koje su izrazito posebnije.

Prije svega, ova boja izgleda sjajno s bijelom i može se lako kombinirati s neutralnim tonovima kao što su siva i tamnosmeđa, posebno u domovima uređenim u suvremenom ili modernom stilu.

Dobro se slaže i s drugim intenzivnim bojama poput sunčano žute i narančaste.

Sve kombinacije koje uključuju smeđu boju, a time i razne prirodne materijale poput drveta, pruća ili ratana, vrlo su elegantne i profinjene, savršene za etno-chic stil.

Izbjegavajte kombinacije s pretamnim bojama koje bi na kraju opteretile okruženje, kao i one s nježnim pastelnim bojama koje bi Cherry Tomato 'zdrobio' i neumitno ugasio.

Izbor koji nije za svakoga

Kao i sve nijanse crvene, Cherry Tomato je svakako ekscentrična i ne sviđa se svima.

Tko ne podnosi previše svijetle boje u domu, ipak može pokušati prilagoditi trend kreiranjem jednog Cherry Tomato zida koji će se koristiti kao akcent u boji.

Iako nema granica za maštu i kreativnost, bilo bi bolje izbjegavati ovu boju u spavaćoj sobi. To je previše energična nijansa i mogla bi vam poremetiti odmor.

Vaša reakcija na temu