Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Mario Ćužić/HTS DAVIS CUP Odlična atmosfera i lijepe uspomene uoči susreta Hrvatske i Litve

DAVIS CUP Odlična atmosfera i lijepe uspomene uoči susreta Hrvatske i Litve

Igrat će se u petak 13. i subotu 14. rujna

Loše vrijeme promijenilo je planove u organizaciji promotivnog događanja uoči susreta Davis Cupa, pa se priredba iz Supernove Varaždin preselila u Gradsku sportsku dvoranu (Arena Varaždin), no unatoč tome uspjeh nije izostao! Mladi tenisači i tenisačice i uopće mladi ljubitelji tenisa iz varaždinskih klubova rado su se odazvali pozivu na druženje s našim reprezentativcima i odlična atmosfera nije izostala.

Izmijenili su pokoju loptu, prikupili autograme i navijačke majice HTS-a i Supernove, a dakako da nije izostala ni zajednička fotografija. Varaždinski tenis opet se iskazao, a svi sudionici otišli su iz dvorane puni dojmova. Neki će se u petak i subotu vratiti u dvoranu na susret Hrvatske i Litve kao navijači, neki kao sakupljači lopti, ali svima će ostati lijepa uspomena.

Susret Svjetske skupine I Davis Cupa između Hrvatske i Litve igrat će se u petak 13. i subotu 14. rujna u Areni Varaždin, a pobjednik će izboriti plasman u najviši rang ovog natjecanja za 2025.

Vaša reakcija na temu