Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dobrobiti treninga u taekwondo klubu Marjan
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Dobrobiti treninga u taekwondo klubu Marjan

Dijete ostvaruje prijateljstva za cijeli život

Treningom u taekwondo klubu Marjan Vaše dijete razvija motoričke sposobnosti, točnije brzinu, koordinaciju, fleksibilnost, agilnost, preciznost, snagu i ravnotežu. Uči se samokontroli, prevladavanju straha i prepreka, stječe sigurnost, samopouzdanje, poštovanje, motivaciju, disciplinu, radne navike i upornost. Kroz učenje i zdrav život, zabavu i druženje ostvaruje prijateljstva za cijeli život, socijalizira se, putuje na natjecanja i ljetne kampove. 

Uz sve dobrobiti koje ostvaruje Vaše dijete u naših osam dvorana veliku dobrobit treninga u taekwondo klubu Marjan imaju i sami roditelji. Blizina dvorane omogućava im da dijete pošalju samo na trening, a to vrijeme provedu za sebe bez nepotrebne vožnje, čekanja i traženja parkinga. 

I zbog toga, upišite i Vi svoje dijete u taekwondo klub Marjan. 


Vaša reakcija na temu