Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA: Mladi hajdukovci i Solin osvojili prva mjesta na 2. Apfel Arena Makarska Winter Cupu

FOTOGALERIJA: Mladi hajdukovci i Solin osvojili prva mjesta na 2. Apfel Arena Makarska Winter Cupu

Na ovom međunarodnom nogometnom turniru sudjelovalo je više od 800 djece

HNK Hajduk u čak tri kategorije te NK Solin u jednoj najbolje su momčadi drugog izdanja Apfel Arena Makarska Winter Cupa, međunarodnog nogometnog turnira za djecu što se od 19. do 22. veljače igrao u Makarskoj i Tučepima. Više od 800 mladih nogometaša podijeljenih u kategorije (U8, U9, U10 i U12), u organizaciji Apfel Arene i pod palicom direktora turnira Vika Lalića, igrali su tijekom četiri dana na sva tri terena Apfel Arene u Makarskoj te na igralištu u Tučepima. Na kraju su tri prva mjesta odnijeli mladi hajdukovci, dok su u najstarijoj kategoriji slavili Solinjani.

Igralo se u lijepoj atmosferi, završne utakmice nerijetko pred skoro punim tribinama Apfel Arene, u polufinalnim dvobojima najviše se našlo momčadi HNK Hajduk i dubrovačke Škole nogometa DU Talent koja je branila dva prva mjesta osvojena godinu ranije na premijernom izdanju ovog turnira. Na kraju je HNK Hajduk bio najuvjerljiviji, a njihovi mladi nogometaši zaslužili su i najveći broj priznanja za najbolje igrače i vratare turnira.

Pehare, medalje i nagrade najboljima dijelili su, između ostalih, nekadašnji nogometaš Hajduka Josip Skoko, direktor turnira Vik Lalić, predstavnik vlasnika Matko Pašalić, voditeljica sporta Apfel Arene (nekada uspješna hrvatska rukometašica) Anita Gaće, dok su se djeca, naravno, najviše oduševila što su među njima bili i mladi aktualni Hajdukov nogometaš Noa Skoko te praktički dojučerašnji prvotimac s Poljuda, Gergő Lovrencsicsdanas nogometaš NK Solin i trener U8 selekcije kluba s Jadra koja je došla do finala u svojoj kategoriji.

POBJEDNICI PO KATEGORIJAMA:

U8 - 2016. godište i mlađi

1. mjesto: HNK Hajduk

2. mjesto: NK Solin

3. mjesto: ŠN DU Talent

Najbolji igrač: Bepo Tomaš, HNK Hajduk

Najbolji vratar: Vito Vulinović, ŠN DU Talent

U9 - 2015. godište i mlađi

1. mjesto: HNK Hajduk

2. mjesto: ŠN DU Talent

3. mjesto: HRNK Zmaj Makarska

Najbolji igrač: Luka Ergović, HNK Hajduk

Najbolji vratar: Ivano Perkov, HNK Hajduk

U10 - 2014. godište i mlađi

1. mjesto: HNK Hajduk

2. mjesto: ŠN DU Talent B

3. mjesto: ŠN DU Talent A

Najbolji igrač: Mario Milković, HNK Hajduk

Najbolji vratar: Ante Vrkić, ŠN DU Talent

U12 - 2012. godište i mlađi

1. mjesto: NK Solin

2. mjesto: ONK Metković

3. mjesto: HRNK Zmaj Makarska

Najbolji igrač: Toma Ivančić, NK Solin

Najbolji vratar: Bartul Brkulj, HRNK Zmaj Makarska

Vaša reakcija na temu