Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hrvatska Lutrija je sponzor Hrvatskog skijaškog saveza

Hrvatska Lutrija je sponzor Hrvatskog skijaškog saveza

Ugovor je potpisan danas

Ugovor o sponzorstvu između Hrvatske Lutrije i Hrvatskog skijaškog saveza potpisan je danas u prisutnosti članica Uprave Hrvatske Lutrije Nikoline Klaić i Dijane Pavićević, direktora alpskih skijaških reprezentacija i ski pool-a Vedrana Pavleka te skijaša Leone Popović, Zrinke Ljutić, Istoka Rodeša te Samuela Kolege.

'Financijska potpora koju Hrvatska Lutrija osigurava kroz sponzorstva omogućuje vama sportašima da se u potpunosti posvetite treninzima i natjecanjima, bez da se brinete oko financiranja priprema, opreme i ostalih potrebnih resursa. Na vama je da vrijedno trenirate kako bi došli u priliku ostvariti vrhunske rezultate i tako pronositi ime Hrvatske u Europi i svijetu. Mi u Hrvatskoj Lutriji ponosni smo što na ovaj način možemo doprinijeti vašem putu prema budućim sportskim uspjesima', kazala je Klaić.

'Iznimno mi je zadovoljstvo što Hrvatska Lutrija ima priliku biti dio ove suradnje s Hrvatskim skijaškim savezom. Naši sportaši su naši ponosni ambasadori i vjerujemo da kroz ovakvu podršku ne samo da ulažemo u njihov sportski uspjeh, već i u promociju sportskih vrijednosti koje Hrvatska Lutrija neumorno podupire. Sigurna sam da će ovaj partnerski odnos donijeti dodatnu motivaciju našim skijašima i omogućiti im da u nadolazećoj sezoni ostvare sjajne rezultate', naglasila je Pavićević.

'Želim se zahvaliti Hrvatskoj Lutriji što nas je prihvatila za partnera te prepoznala kvalitetu naših natjecatelja i rad Hrvatskog skijaškog saveza. Vjerujem da će potpora Hrvatske Lutrije biti dodatni vjetar u leđa našim najboljim skijašicama i skijašima za postizanje novih vrhunskih rezultata u skoroj budućnosti, a tako će i oni postati još bolji promotori Hrvatske Lutrije', izjavio je Vedran Pavlek, direktor Hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija i ski poola.

Pred nama je nova skijaška sezona koja donosi nove prilike za naše skijaše. Hrvatska Lutrija nastavit će podržavati razvoj hrvatskog sporta i promicati sportske vrijednosti koje pridonose zdravom načinu života i boljitku sportske infrastrukture.

Vaša reakcija na temu