Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Humanitarni pickleball event u Milni na Braču

Humanitarni pickleball event u Milni na Braču

Ove subote

Nakon zimskog sna pickleball je u Dalmaciji opet zaživio. U organizaciji najveće hrvatske  pickleball ambasadorice Mirjane Juras i klubova u Splitu i Gospić, te u suradnji s  Turističkom zajednicom općine Milna i ACAP-om u subotu, 22. lipnja od 17 sati sprema se event  humanitarnog karaktera. 

Mjesto radnje je Sportsko - rekreacijski centar 'Stanko Poklepović -  Špaco' u Milni na otoku Braču.  
Sav prihod namijenjen je udruzi 'Brački pupoljci' za roditelje koji skrbe o djeci s poteškoćama u  razvoju. Okupljanje je u 17 sati kada će se u pickleballu prvo okušati djeca, dok će nakon njih na  scenu stupiti odrasli.

Ovim eventom pickleball je u Dalmaciji ponovno zaživio. Podsjetimo, lani je u Apfel Areni u  Makarskoj održan prvi hrvatski pickleball event koji je privukao više od 30 igrača iz sedam  različitih zemalja. Podijeljeno je ukupno 10 medalja i stvoreno more uspomena i prijateljstava. Na  turniru su nastupali igrači iz Hrvatske, SAD-a, Kanade, Njemačke, Italije, Belgije i Češke.

Za brački event već imamo potvrđene dolaske igrača iz SAD-a, Kanade, Češke i Švedske, a očekuju se i najbolji hrvatski igrači iz klubova u Splitu, Zagrebu, Gospiću i Slavonskom Brodu. Domaćin  cijelog eventa je spomenuta gospođa Juras, kanadska Hrvatica koja svako ljeto provodi na Braču.  Upravo ona je uz dobru volju načelnika Milne Frane Lozića najzaslužnija što je upravo ovo  mjesto na Braču dobilo prve pickleball terene u Hrvatskoj.

I za kraj, ako ste se zapitali gdje je nestao pickleball u Splitu... Zima je prošla i igralo se u dvorani,  no na raspolaganju je bio samo jedan teren, stoga je pickleball u Splitu održavala samo skupina  entuzijasta. I to će se uskoro trebalo promijeniti. Pickleball bi trebao dobiti svoje terene i u gradu  pod Marjanom...


Vaša reakcija na temu