Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KONFERENCIJSKA LIGA: Milićev Lech izvukao Fiorentinu

KONFERENCIJSKA LIGA: Milićev Lech izvukao Fiorentinu

Poznati su parovi četvrtfinala

Poznati su parovi četvrtfinala Konferencijske lige.

Ždrijebom u Nyonu određeno je da će Lech Poznan bivšeg igrača Hajduka Antonia Milića za plasman u polufinale Konferencijske lige igrati protiv talijanske Fiorentine. Ostale četvrtfinalne parove čine engleski West Ham i belgijski Gent, belgijski Anderlecht i nizozemski AZ Alkmaar te švicarski Basel i francuska Nica. Prve četvrtfinalne utakmice bit će odigrane 13. travnja, a sudionici polufinala bit će poznati 20. travnja.

U prvom polufinalu će igrati pobjednici parova Lech Poznan - Fiorentina i Basel - Nica, dok će se za drugo mjesto u finalu boriti bolji iz dvoboja Genta i West Hama te pobjednik para Anderlecht - AZ Alkmaar. Termin prvih polufinalnih dvoboja je 11. svibnja, a uzvratne utakmice će biti odigrane tjedan dana poslije. Drugog pobjednika Konferencijske lige doznat ćemo 7. lipnja, a finale će biti odigrano na Eden Areni u Pragu.

Vaša reakcija na temu