Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Luka Lozo ipak nije uspio napraviti iznenađenje

Luka Lozo ipak nije uspio napraviti iznenađenje

Hrabra i kvalitetna izvedba

U noći sa subote na nedjelju, u Torontu oko 5 sati po našem vremenu, borio se Luka Lozo protiv ponajboljeg boksača današnjice u srednjoj kategoriji, Jamajčanina koji boksa za kanadsku promociju, Kemahla Russella. Borba je bila zakazana na 8 rundi, ali sve je završilo u trećoj. Jamajčanin je krenuo agresivno od početka ali nije pronalazio rješenje na dobro kretanje Luke. Luka je, nošen publikom u kojoj je bilo dosta Hrvata, kvalitetno držao distancu te u nekoliko navrata uspio poentirati Russella koji je pokušavao jakim kombinacijama ugroziti Luku.

Nakon što su prve dvije runde bile relativno izjednačene, u trećoj rundi Russell je uspio pogoditi Lozu a sudac je, nakon što je Luka zateturao, pomalo brzopleto procijenio da Luka nije spreman za nastavak borbe, te mu je bez brojanja, iako je Luka bio na nogama, prekinuo borbu nakon praktički prvog ozbiljnijeg napada Russella. Iako se i Luka i hrvatski dio publike bunio, odluka se ipak nije mogla promijeniti.

Russell je tako opravdao status favorita, a Luki čestitke na hrabroj i kvalitetnoj izvedbi protiv puno iskusnijeg i renomiranijeg protivnika. Sretno u nastavku karijere!

Vaša reakcija na temu