Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MALI NOGOMET Zaigrale solinske generacije od 1968. do 2001. godine

MALI NOGOMET Zaigrale solinske generacije od 1968. do 2001. godine

Utakmica je spojila mnoge stare prijatelje koje je život odnio na različite strane

Odigrana je prva malonogometna utakmica OŠ Vjekoslav Parać i OŠ Don Lovre Katić i to generacije od 1968. do 2001. Zanimljivost je da je najstariji igrač bio ujedno i školski kolega oca najmlađeg. 

Utakmica je spojila mnoge stare prijatelje koje je život odnio na različite strane, ali na jedan dan imali su priliku osvježiti stare uspomene i sjetiti se mnogih zajedničkih trenutaka. Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević predvodio je momčad OŠ Don Lovre Katića koja je na kraju i odnijela trofej boljim izvođenjem penala, nakon što je regularni dio završio 2:2 i preuzela na sebe organizaciju utakmice dogodine. 

Nakon utakmice uslijedila je i večera na kojoj su ravnatelji škola podijelili prigodne darove sudionicima utakmice. Valja dodati da je nakon večere odigrana i partija balota koja će po svemu sudeći postati službeni dio programa.

Vaša reakcija na temu