Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Perišić dobio novog trenera

Perišić dobio novog trenera

Na klupu 'spursa' će po prvi puta u povijesti sjesti Australac

Ange Postecoglu novi je trener Tottenhama, objavio je londonski klub na svojim stranicama. 57-godišnji Australac je potpisao četverogodišnji ugovor.

Postecoglu je najpoznatiji po vođenju australske reprezentacije i Celtica, a upravo u škotskom velikanu je stekao slavu iako je dočekan sa skepsom. Prošle sezone je osvojio ligu i liga kup, a ove sezone treble, i ligu i kup i liga kup. Taj uspjeh ga je doveo do angažmana u klub Ivana Perišića

- Postecoglou ima posebnu auru. On je prodoran, jak, voli poseban stil igre kojeg se drži. I to je njegova najveća snaga, taj stil igre. Tottenham je imao trojicu menadžera zaredom koji njeguju obrambeni stil igre, Nuna Espirita Santa, Josea Mourinha i Antonija Contea, ali Postecoglou je sve samo ne takav. On je neustrašiv, vjeruje u sebe i neće napraviti korak unatrag. Stil igre koji njeguje je sličan onom Manchester Cityja - napisao je novinar Daily Maila Chris Sutton o novom treneru 'spursa'.

Vaša reakcija na temu