Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Piers Morgan: Engleska ne može osvojiti Svjetsko prvenstvo kad joj najbolji igrač sjedi na klupi

Piers Morgan: Engleska ne može osvojiti Svjetsko prvenstvo kad joj najbolji igrač sjedi na klupi

Poznati novinar ne može podnijeti odluke Garetha Southgatea

Na otoku se ne stišaju kritike na račun izbornika Garetha Southgatea nakon susreta bez golova s SAD-om. Engleska javnost Southgateu prvenstveno zamjera ne uvođenje zvijezde 'građana' Phila Fodena. Otrovne strelice je izborniku uputio i poznati novinar Piers Morgan.

- Nitko nije ni blizu Philu Fodenu, on je uvjerljivo naš najbolji igrač. Nismo imali takvog igrača još od Paula Gascoignea. Gore od odluke da Foden ne igra je jedino objašnjenje izbornika kako Foden ne igra u veznoj liniji u Manchester Cityu. Prvo, Pep Guardiola je više puta rekao da Foden može igrati na više pozicija, a drugo, često puta mu je i igrao u sredini terena. Southgateovo objašnjenje nema smisla.

 Zbog njegovog straha nismo osvojili Europsko prvenstvo, a zasigurno nećemo osvojiti ni Svjetsko prvenstvo bez najboljeg igrača - zaključio je Piers Morgan.

Vaša reakcija na temu