Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: OK Ribola Kaštela Ribola Kaštela gostuje u Osijeku: 'Čeka nas još jedan težak susret'

Ribola Kaštela gostuje u Osijeku: 'Čeka nas još jedan težak susret'

Prvotimac Mustapić dobio poziv u juniorsku reprezentaciju

Između dva europska natjecanja, u Challenge cupu protiv Mađara prije dva dana i turnira MEVZA-e od utorka do četvrtka idućeg tjedna, OK Ribola Kaštela odigrat će ove subote, 2. prosinca, s početkom u 17.30 utakmicu 9. kola Superlige protiv Murse u Osijeku. 

'Nakon dvije domaće utakmice - Centrometal u Superligi i Penzugyor u CEV kupu - idemo na putovanje u Osijek. Čeka nas još jedan težak susret, no spremni smo i idemo gore odigrati što bolje. Nakon toga nas čeka putovanje u Slovačku gdje ćemo odigrati tri utakmice protiv ekipa Myjava, Komarno te HAOK Mladost. Idemo odigrati te utakmice što bolje možemo. Mnogo je utakmica na redu do kraja godine, spremni smo suočiti se sa svim izazovima i što bolje završiti ovu polusezonu', najavio je Ante Kulušić


Ribola Kaštela druga je na tablici s 14 bodova, koliko ima i trećeplasirana Mursa s utakmicom više. 

Prije odlaska u Osijek prvotimac OK-a Ribola Kaštela Ivo Mustapić dobio je poziv u juniorsku reprezentaciju. Izbornik Ratko Peris uvrstio ga je na popis uoči okupljanja za Turnir MEVZA-e, CEV prvi krug kvalifikacija za EP U20 2024., koji će se održati od 3. do 7. siječnja 2024. u Puchovu u Slovačkoj. Okupljanje juniorskih reprezentativaca zakazano je za 18. 12. u Zagrebu. 

'Jedva čekam da se ponovno okupimo iz svih dijelova Hrvatske. Sretan sam zbog poziva te iščekujem treniranje sa svojim vršnjacima i nadam se nekom uspjehu na europskoj razini', kazao je Mustapić. 


Vaša reakcija na temu