Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠAH: Ivan Šarić postao prvak Hrvatske

ŠAH: Ivan Šarić postao prvak Hrvatske

Splićaninu je ovo peti naslov

Danas je završeno pojedinačno prvenstvo Hrvatske u šahu, koje se igralo u hotelu Pax u Splitu. U posljednjem kolu su sve partije završene brzim remijem, osim susreta Roberta Zelčića i Vladimira Bukala, u kojem je Zelčić slavio bijelim figurama.

Prvak je postao Ivan Šarić, kojem je ovo peti naslov. Splićanin je naslov osvojio s 7 i pol bodova. Drugo mjesto je osvojio Ante Brkić s 6 i pol bodova, dok je treći bio Marin Bosiočić s istim brojem bodova, ali slabijim dodatnim kriterijima.

Četvrti je bio Zoran Jovanović s također 6 i pol bodova, ali najslabijim dodatnim kriterijima. Peto mjesto su podijelili Saša Martinović, Hrvoje Stević i Ante Šarić s šest bodova. Osmi je bio prošlogodišnji prvak Zdenko Kožul s pet i pol bodova. Deveto mjesto su podijelili Bojan Kurajica i Robert Zelčić s četiri i pol boda. Jedanaesti je završio Darko Dorić s četiri boda, dok je posljednji bio Vladimir Bukal s dva i pol boda.


Vaša reakcija na temu