Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLIT Završen 24. Budo Camp kojeg je vodio Alistair Overeem

SPLIT Završen 24. Budo Camp kojeg je vodio Alistair Overeem

U gradu boravilo 510 sportaša

U sportskoj dvorani Visoka u Splitu ove nedjelje održan je jedan od najvećih i najboljih kampova do sada na kojem su sudjelovali kickboksači i MMA borci iz Hrvatske, Nizozemske, Austrije, Njemačke, Srbije, Ukrajine, BiH, Slovenije i Crne Gore.

Kamp je ove godine vodio borilačka legenda i jedan od najboljih K-1 i MMA boraca svih vremena Alistair Overeem

Na kampu je sudjelovalo preko 150 polaznika a kroz sva 3 dana, uključujući i subotnji kickboxing turnir Split Open (koji bi trebao postati tradicionalan i internacionalan turnir) te kamp u sklopu Međunarodne Kuće slave borilačkih vještina, u Splitu je od petka do nedjelje boravilo 510 sportaša. 

Istaknuti pojedinci na kampu osobno od Overeema primili su prigodna priznanja I nagrade (nagrađeni su borci iz Kickboxing kluba Mornar Vito Stojčić i MMA kluba Underground Black Gym Stjepan Čarija), treneri Zoran Cicvara i Dino Belošević.

Tehnički pokrovitelj ovog kampa i novi oslonac budućih ovakvih sportskih projekata bio je renomirani borilački brand Phantom Athletics. 

Svi sudionici su podržali ovim kampom Udrugu Anđeli a po najavi organizatora iz Jujitsu kluba Uragan, za očekivati je novi veliki kamp i to vrlo skoro sa nizom izazova za sve sudionike i fanove.

Ovo je bio nastavak dobre suradnje Hrvoja Znaora i njegovog teama sa velikim borilačkim legendama i zvijezdama koji već godinama tradicionalno dolaze u Split i pomažu Udruzi Anđeli.

Kamp je ove godine bio prepoznatljiv i po suradnji sa borilačkom opremom Phantom Athletics koji su postali ponosni prijatelji cijelog projekta i aktivna podrška Udruzi Anđeli. 

Vaša reakcija na temu