Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: OK Ribola SUPERLIGA: OK 'Ribola' odnijela pobjedu na teškom gostovanju

SUPERLIGA: OK 'Ribola' odnijela pobjedu na teškom gostovanju

Predstavili su i novo pojačanje

Na teškom gostovanju u Nedelišću u 8. kolu Superlige OK 'Ribola Kaštela' je bez većih poteškoća pobijedio MOK 'Centrometal' s 0:3 (18:25, 17:25, 21:25). 

Glavni trener Ivan Rančić bio je zadovoljan.

'Čestitam mojim momcima, stvarno mislim da smo zasluženo pobijedili. Odmah kad smo izgubili od 'Zadra' počeli smo se pripremati za ovu utakmicu, jer smo znali koliko je važna i samo mi koji smo dio ove ekipe i Kluba znamo što smo sve prošli ova dva tjedna, zato 'skidam kapu' mojoj ekipi. Nadam se da ćemo se dobro odmorit nakon ovog napornog ritma, napravit jedan dobar reset i pripremit se za ostatak sezone. Mogu zahvalit još jednom cijeloj mojoj ekipi koja je odradila sve što smo se dogovorili i zasluženo pobijedila', rekao je.

Za najnovije pojačanje Nemanju Stevanovića, koji se predstavio na ovoj utakmici, trener Rančić je rekao: 'Puno smo dobili dolaskom Stevanovića, reagirali smo stvarno u zadnji čas i dobili školovanog igrača koji ima super karijeru. Već danas nam je puno pomogao, a vidjet ćete koliko će značiti ovoj ekipi u budućnosti.'

Vaša reakcija na temu