Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Matko Divić Mata Sve je spremno za prvo izdanje plivačkog maratona 'Zeleno jezero'

Sve je spremno za prvo izdanje plivačkog maratona 'Zeleno jezero'

Održat će se u Ričicama kod Imotskog 14. srpnja

Prvo izdanje plivačkog maratona 'Zeleno jezero' održat će se u Ričicama kod Imotskog 14. srpnja 2024. Utrka je međunarodnog karaktera, otvorena za sve zainteresirane sudionike, članove sportskih klubova i rekreativce.

'U gradu dubokih jezera, sjajnih pjesnika i vrhunskih sportaša sredinom mjeseca srpnja imat ćemo priliku ugostiti sjajne plivače i sportaše i otkriti djelić skrivene magije umotane u smaragdozeleni plašt Zelenog jezera.

Nakon Modrog i Crvenog jezera, znamenitih prirodnih fenomena koji su na UNESCO-ovoj listi zaštićenih geoparkova imat ćete priliku otkriti čari još jednog bisera dalmatinskog krša čija je ljepota i tajanstvenost ljubomorno sačuvana kroz povijest.

Dragi naši prijatelji, dopustite da Vas uvedemo u ovaj bajkoviti kraj, zaronite u njegovu osebujnost i postanite dio njegove legende', poručuju organizatori.


Plivački maraton Zeleno jezero i naša proslavljena plivačica u daljinskom plivanju Dina Levačić vas pozivaju da im se pridružite i doživite dio ove smaragdnozelene magije.

Svi su dobrodošli: kao natjecatelji, volonteri ili kao gledatelji ove utrke koja na najljepši način povezuje ljude, sport i prirodu.

Od Modrog do Crvenog i Zelenog jezera, od tvrđave Topana preko centra grada do nogometnog stadiona Gospin Dolac - prepustite se čarima Imotskog i gostoprimstvu njegovih ljudi. 

Više informacija potražite na službenoj stranici, a prijavite se na poveznici.


Vaša reakcija na temu