Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Više od kluba
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Više od kluba

U taekwondo klub Marjan se paralelno odvijaju treninzi u borbama i formama tako da svatko može pronaći sebe u nekom segmentu

Taekwondo klub Marjan svaki dan odradi preko 60 treninga na devet različitih lokacija u Splitu, a treninzi se održavaju za sve uzraste, od vrtića i početnika preko mlađih kadeta, kadeta, juniora i seniora. Za roditelje postoje rekreativne grupe tako da i oni mogu odraditi trening ako čekaju dijete, a posebnu pažnju klub posvećuje upisu gluhih i nagluhih osoba, djeci s Downovim sindromom te djeci iz dječjeg doma Maestral i Centra za socijalnu skrb.

U klubu se paralelno odvijaju treninzi u borbama i formama tako da svatko može pronaći sebe u nekom segmentu, a odvojena svjetska i europska prvenstva kao i olimpijske igre za gluhe i nagluhe osobe i njima omogućava pravu socijalizaciju i ostvarenje svojih ciljeva kroz sport. 

Posebno je izražena socijalna komponenta i klub uvijek pazi da roditeljima s dvoje ili više djece pruži brojne mogućnosti i popuste. 

I zbog toga, upišite i vi svoje dijete u taekwondo klub Marjan. 


Vaša reakcija na temu