Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Američki razigravač napustio Gripe

Američki razigravač napustio Gripe

Drugi igrač 'žutih' koji je otišao ove sezone

Christen Cunningham više nije igrač Splita. Klub s Gripa i američki razigravač raskinuli su suradnju nakon (samo) četiri mjeseca. Cunninghamu je dolazak u Split bio prvi europski izlet, no nije se najbolje snašao. 

Najbolji susret u dresu 'žutih' odigrao je drugom kolu Druge ABA lige kada je na gostovanju kod Novog Pazara zabio 15 poena. Cunningham je tako postao drugi igrač koji je napustio Gripe, nakon što je nedavno otišao i Robert Rikić

Novi/stari trener Ivica Skelin zajedno sa sportskim direktorom Vedranom Vukušićem intenzivno traga za pojačanjima, a na Gripama se nadaju da će vrlo brzo predstaviti nove igrače.

Vaša reakcija na temu