BiH mediji: Vukas odlazi s klupe Zrinjskog, mijenja ga bivši igrač Hajduka?

BiH mediji: Vukas odlazi s klupe Zrinjskog, mijenja ga bivši igrač Hajduka?

Njegova je momčad poražena na gostovanju kod Zvijezde

Prema vijestima koje dolaze iz Bosne i Hercegovine avantura Harija Vukasa na klupi Zrinjskog iz Mostara stiže svom kraju. U 15. kolu Premier lige BiH Zrinjski je poražen na gostovanju kod Zvijezde 2:0. To je Zvijezdi bila prva pobjeda u sezoni, a nakon poraza od fenjeraša Vukas je bio razočaran.

- Nismo zaslužili ništa više od ovoga. Ispričavam se svima koji vole Zrinjski za ovu izvedbu, ovo je sramotno. Ne želim umanjiti pobjedu domaćina, ali Zrinjski ima svoj nivo i renome i ovo si ne smije dopustiti. Razočaran sam, nema potrebe ništa više reći - rekao je Vukas čija je momčad nakon 15 kola na šestom mjestu s 23 boda, osam manje od vodećeg Sarajeva.

Učinak je to koji je zadovoljava čelne ljude kluba, te bi poraz od Zvijezde mogao koštati Vukasa posla. Navodno je već spremno i ime njegovog nasljednika. To bi trebao biti Goran Sablić koji je posljednji angažman imao u moldavskom Šerifu s kojim je osvojio titulu. 

Ukoliko se to dogodi Sabliću će to biti povratak u BiH gdje je već radio, od početka 2017. pa do ljeta 2018. u Širokom Brijegu.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(53709, "");
Pregledaj komentare
29