Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BOMBA S GRIPA: Hrvatski reprezentativac potpisao za Split!

BOMBA S GRIPA: Hrvatski reprezentativac potpisao za Split!

Novo ime među 'žutima'

Borna Kapusta novi je igrač Splita. Hrvatski reprezentativac potpisao je sa 'žutima' dvogodišnji ugovor. 

Kapusta ima 27 godina, igra na poziciji razigravača, a prošlu sezonu igrao je u ABA ligi za SC Derby. Prije toga nosio je dres Cibone, Gorice, Zaboka i Križevaca.

- Jako mi je drago da sam ovako brzo našao zajednički jezik s vodstvom kluba i trenerom, trenutno sam u reprezentaciji, ali isto tako jedva čekam da sezona krene i da krenem sa Splitom u nove pobjede. Mislim da je Split odličan grad za mene i suprugu i nadam se da ćemo svi zajedno uživati u pobjedama - kazao je Kapusta, koji će nositi broj 44 na dresu.

Zadovoljstvo novim dolaskom (već ranije stigli su Antonio Jordano i David Škara) ne skriva ni sportski direktor Splita Teo Čizmić

- Borna će nam biti veliko pojačanje, tražili smo igrača koji po svom profilu druge čini boljima, a Borna je baš to. Igrač asistencije, odličnih poteza i stabilnog šuta - rekao je Čizmić. 

Vaša reakcija na temu