Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Brbić: Zašto se skandiranje 'Mamiću, cigane...' kažnjava sa 6.000 kuna, a 'Mamiću, Srbine...' sa 20.000 kuna?

Brbić: Zašto se skandiranje 'Mamiću, cigane...' kažnjava sa 6.000 kuna, a 'Mamiću, Srbine...' sa 20.000 kuna?

Neki delegati uopće ne zabilježe ono što čuju kad su Dinamovi navijači u pitanju

Nejednak aršin kažnjavanja opet je razljutio hajdukovce. Za utakmicu protiv Sloge u Novoj Gradiški kažnjeni su sa 20.000 kuna, a u obrazloženju stoji da su Hajdukovi navijači skandirali 'HNS pederi nogomet ste sjebali' i 'Mamiću Srbine, čakija ti ne gine'.

Na Poljudu sada iz ladica izvlače kako je delegat utakmice Inter - Dinamo uredno notirao skandiranje BBB-a: 'Mamiću cigane, odlazi iz svetinje', te još neke slogane, za što je klub kažnjen sa 6.000 kuna.

- Kažnjavanje nije jednako. Zašto je kazna šest tisuća kuna za 'Mamiću cigane...' od strane navijača Dinama, a za 'Mamiću Srbine...' od navijača Hajduka 20.000 kuna? - pitao se naglas Marin Brbić.

K tome neki delegati uopće ne zabilježe ono što čuju kad je Dinamo u pitanju, pa tako Ante Vučemilović piše s utakmice Dinamo - Istra da su gledatelji korektno bodrili momčad 'izuzev nekolicine gledatelja sa sjeverne tribine koji su u 42. minuti neprimjereno skandirali.

A HHO je s iste utakmice zabilježio sljedeće: 'U 43. minuti pjevaju 'Hrvatska mati, Srbe ćemo klati', u 45. 'Ubi, ubi, Srbina', a u produžetku poluvremena 'SDP pederi, nogomet ste sjebali'. U 91. minuti skandiraju 'Istra, Istra, puna si komunista', a u 92. minuti 'Istarske pičke', 

- Ključan problem u ovoj priči je delegat koji je visoko pozicioniran u HNS-u, a nije čuo ništa na utakmici, dok kad Hajduk igra delegat sve čuje i zabilježi baš svaku riječ. Delegati kad Dinamo igra izgube sluh, valjda im treba nabaviti aparate... - kazao je Brbić.

Vaša reakcija na temu