Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Carević: Kad budemo prvaci, zvat ću CNN, BBC i ispričati sve što se događalo!

Carević: Kad budemo prvaci, zvat ću CNN, BBC i ispričati sve što se događalo!

Ovo nije kuknjava, nas to samo jača

Na press konferenciji poslije pobjede Šibenika nad Vukovarom (2:1) trener domaćih Mario Carević je rekao:

- Mi treneri ne smijemo pričati ništa, a odgovorni smo za sve. Po tko zna koji put ću ponoviti da Šibenik kao klub zaslužuje puno više poštovanja od strane nekih ljudi, posebno ako se u obzir uzme tradicija kluba. Ja sada ne smijem komentirati da je bio čisti penal, da nismo dobili niti jedan faul koji je bio ‘li la‘... Mi ne zaslužujemo takav odnos, ali smo drugo poluvrijeme pokazali kako smo jači od svega. Ja vam garantiram da će to na kraju biti dobro. Neću sada govoriti neke velike riječi, ali u konačnici će biti dobro s ovakvim pristupom, angažmanom i kvalitetom. Mi ne želimo nikakav popust, tražimo samo da nam se sudi 50:50. Umjesto toga, nas netko stalno zajebava. Oprostite na izrazu, ali moram to tako kazati. Ovi momci krvavo rade cijelu sezone, bore se za goli život, udaljeni su stotinama kilometara od svojih obitelji mjesecima i onda nas netko zajebava - prenosi Šibenski.

Govorio je i pritisku na suce iz suparničkog tabora, aludirajući na izjavu čelnika Zrinskog Ivana Komaka koji je kazao kako je Šibenik imao devet penala:

- Znate li zašto smo imali devet penala? Zato što svaku utakmicu imamo u prosjeku 25 udaraca, jer opteretimo apsolutno svakog protivnika, zato što imamo po 550 napada. Ali, kada to netko servira u javnosti onda nekima uđe u podsvijest i ne dobiješ penal koji je čist kao suza. Sretan sam zbog pobjede, ali sam istovremeno jako ljut. Mogao bih satima pričati o kriteriju suđenja... Ali, reći ću samo jedno - ako budemo prvaci, a bit ćemo prvaci, zvat ću CNN, BBC, sve vas novinare i ispričati što smo sve prolazili i protiv čega smo se sve borili cijelu sezonu. Ne želim da ovo zvuči kao kuknjava. Ovo nije kuknjava, nas to samo jača. Ali reći ću vam sve detalje koje smo proživljavali - zaključio Carević.

Vaša reakcija na temu