Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Črnko: Hajduk je poslao ponudu, ali smo je odbili

Črnko: Hajduk je poslao ponudu, ali smo je odbili

Oglasio se predsjednik Gorice

Nakon informacije da je Hajduk korak do toga da dogovori transfer Anthony Kalika, predsjednik Gorice i dopredsjednik HNS-a Nenad Črnko je za Index rekao:

Hajduk se javio, poslao je ponudu, ali ona za nas nije prihvatljiva. Odbili smo ju. Moj stav je zasad da Kalik ostaje u Gorici.

Podsjetimo još jednom, Kalik je u veljači 2020. godine preselio u Goricu upravo s Poljuda. Prethodno je za 'bijele' odigrao 32 službene utakmice, od čega je 17 puta bio u početnom sastavu. Upisao je jedan pogodak i jednu asistenciju. U Gorici se ubrzo prometnuo u jednog od ključnih igrača, a Hajduk ima 45 posto od njegove eventualne prodaje.

U eteru se ranije bila pojavila i vijest da je Kalik na meti Ferencvarosa, no u priču su ušli i 'bijeli'. 

Vaša reakcija na temu