Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dalić: Ne vidim bržeg, boljeg i kvalitetnijeg igrača od Perišića, zato sam ga zvao!

Dalić: Ne vidim bržeg, boljeg i kvalitetnijeg igrača od Perišića, zato sam ga zvao!

'Sutra će početi najbolji'

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić uoči utakmice protiv Poljske je rekao:

- Protiv Portugala smo izgubili, ne možeš biti sretan kad izgubiš, ali pokazali smo karakter i vratili se u utakmicu. To je razloga za optimizam, bilo je dobrih stvari. Sistem sa tri igrača treba dosta uigravati. Sutra će početi najbolji, imamo sitnih problema s ozljedama.

Potom je dodao:

- Pritisak i želja za pobjedom postoje uvijek. Poljska je puna samopouzdanja i motiva, ali imamo ih i mi. Zadnje tri utakmice u Osijeku nismo pobijedili pa želimo napokon razveseliti navijače ovdje pobjedom i dobrom igrom, a i nama bi tri boda dala samopouzdanje i motiv za dalje. Pritisak je velik, kao i uvijek, kao svaka utakmica, da pobijedimo. Vrijeme je da taj niz bez pobjede u Osijeku prekinemo.

O Ivanu Perišiću je kazao:

- Perišić jako dobro radi, iznenadilo me koliko je moćan i spreman. U boljem je stanju nego što sam očekivao. Bespotrebno se stalno povlači to pitanje zašto sam ga zvao, to sam već i objasnio. Ja boljega, bržega i kvalitetnijega od Perišića na lijevoj strani ne vidim. Želim mu da što prije nađe klub i da se vrati u njegovu pravu formu.

Vaša reakcija na temu