Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr Damir Burić: Nije mi jasno što se dogodilo u drugom poluvremenu

Damir Burić: Nije mi jasno što se dogodilo u drugom poluvremenu

Gorica nam je pokazala što znači efikasnost

Damir Burić nakon poraza od Gorice (1:2) je bio utučen.

- Čestitke Gorici, vidjeli smo dva različita poluvremena. Gorica nam je pokazala što znači efikasnost. Mi smo u prvom dijelu dominirali, ali nismo to kapitalizirali. Gorica je zabila iz prve prilike - rekao je Burić, a zatim dodao:

- Nismo vidjeli da je netko bio u lošoj formi, jedino zbog umora. Nema zamjerki. Nije mi jasno što se dogodilo u drugom poluvremenu. Moramo to analizirati, u prvom dijelu je bilo dobro. Fali nam kilerski instinkt, ali to je već nekoliko utakmica tako.

Navijači su razočarani...

- To je normalno, mi smo razočarani. Neke stvari ne možeš korigirati, razočaranje je veliko. U svlačionici su svi utučeni, moramo se dignuti i u subotu pokazati lice iz prvog poluvremena. Jedino pozitivno je da je utakmica opet u subotu. 

Gdje je problem?

- Pogledat ćemo drugo poluvrijeme, pa ćemo znati odgovor. Htjeli smo popraviti lošiji učinak na gostovanjima, ali nismo uspjeli. Bili smo dobri 45 minuta, moramo to poboljšati.

Jesu li očekivanja previsoka?

- Mi skupljamo bodove, sve naše pobjede do sada su zaslužene. Samim time rastu apetiti i želje. Nastojat ćemo iz svake utakmice izvući maksimum.

Je li Posavec mogao bolje reagirati kod prvog pogotka?

- Moram pogledati video, ne znam što se dogodilo. Vidio sam loptu u mreži - zaključio je Burić.

Vaša reakcija na temu