Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Damir Burić ostaje trener Hajduka, ali...

Damir Burić ostaje trener Hajduka, ali...

U klubu su svjesni brojnih nedostataka

Damir Burić ostaje na klupi Hajduka i vodit će momčad u prvenstvenoj utakmici protiv Gorice u subotu. Ispadanje iz Kupa nije bilo kap koja je prelila čašu strpljenja vodstva 'bijelih', ali...

U klubu polako postaju svjesni da momčad ne izgleda onako kako svi skupa priželjkujemo. Ključan problem nije jedna izgubljena utakmica, već činjenica da igrači ne pružaju ono što su davali u svojim najboljim izdanjima, ne raste im vrijednost, a skupo plaćen kadar na terenu ni blizu ne pruža ono što se očekivalo. Uslijed svega toga - više nitko i ne smatra Hajduk favoritom za prvenstveni susret protiv Gorice.

Hajdukove igre na terenu ni blizu nisu odraz ozračja unutar samog kluba. Atmosfera u svlačionici i na katu je odlična, barem je bila do sinoćnje utakmice, no sve skupa nije rezultiralo boljim igrama. Dapače, Hajduk je u silaznoj putanji, igra se sve lošije, a 'bijeli' su se u ranoj fazi oprostili od Kupa.

Uglavnom, Burić za sada ostaje u sedlu, ali trebao bi se dogoditi čudesan preokret u momčadi i igri da na klupi dočeka kalendar za 2020. godinu. Kratak razmak od tri dana nudi novu priliku treneru da se izvuče i momčadi da pokaže neko drugo lice, no malo tko još istinski vjeruje u takav rasplet...

Vaša reakcija na temu