Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr DARKO NEJAŠMIĆ: Ovakvi susreti podižu samopouzdanje

DARKO NEJAŠMIĆ: Ovakvi susreti podižu samopouzdanje

Veznjak Hajduka zabio je dva pogotka

Darko Nejašmić postigao je dva pogotka za mladu hrvatsku reprezentaciju do 21 godine koja je u sedmom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Zagrebu svladala San Marino 10:0.

- Rezultat pokazuje da nismo podcijenili protivnika. Ušli smo maksimalno ozbiljno što je trener od nas i tražio. U ovakvim susretima podižemo samopouzdanje, to je pozitivno - rekao je Nejašmić, a zatim se dotakao gostovanja u Grčkoj idućeg utorka.

- Osobno mislim da neće biti utakmica kao u Varaždinu. Bit će dosta čvršća. Mislim da smo dobra ekipa. Vjerujemo u sebe i u odlazak na Euro - zaključio je Nejašmić.

Zadovoljan je bio i hrvatski izbornik Igor Bišćan.

- Ovakve utakmice su jednostavne onoliko koliko si ozbiljan. Dečki su bili ozbiljni, rezultat je posljedica toga. Razlika u kvaliteti je baš velika. Sada se spremamo za puno važniju i težu utakmicu u Grčkoj - rekao je Bišćan, a zatim se dotakao poraza Grčke od Litve.

- Nisam iznenađen. Litva je puno ozbiljnija momčad od San Marina. Komentirali smo da će sigurno u Litvi netko ostaviti bodova. Škotska je tamo jedva pobijedila. Grke je poraz od nas uzdrmao, jedva su svladali San Marino, a sada su poraženi od Litve. Na nama je da to iskoristimo. Sigurno je da nas neće dočekati u najboljem ozračju. Treba zaboraviti ono što je bilo u Varaždinu, svaka utakmica je priča za sebe. Ulog je ogroman, morat ćemo se maksimalno spremiti. Naš optimizam temeljimo na kvaliteti koju imamo. Ići ćemo pobijediti sve do kraja. Vjerujem da ćemo uspjeti izboriti Euro - zaključio je Bišćan.  

Vaša reakcija na temu