Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DUPLIN OSVRT: Što učinio si ti...
Duplin osvrt Piše: Blaž Duplančić

DUPLIN OSVRT: Što učinio si ti...

Hajduk je bez 16 prvotimaca izborio pobjedu na kraju sezone

Hajduk se od ove sezone oprostio gostujućom pobjedom nad Zagrebom od 3:2, u dvoboju koji će se pamtiti po tome što je 'bijelima' falilo čak 16 igrača, a debitirali su Ismajli, Relota i Maganjić.

Mlada momčad prosječne starosti 19 godina (19,36), slavila je golovima Tome Bašića, te u ovom dvoboju kapetana i dvostrukog strijelca Frana Tudora, a po kiši i teškom terenu borila se do samog kraja i protiv sastava koji je već drugoligaš došla do tri boda.

Sada ide pauza i preslagivanje za sljedeću sezonu. Ova je rezultatski bila neuspješna, proljetni dio je sve pokvario, a jedina svijetla točka u 2016. godini je činjenica što se u klub učlanilo preko 37.000 članova, što je podatak za svaku pohvalu.

No, i najvjerniji su navijači na kraju razočarani, finiš sezone obilježile su i njihove poruke, transparenti, kojima su izražavali nezadovoljstvo, kako na stadionu protiv Intera, tako i izvan njega uoči gostovanja u Zagrebu.

U Kranjčevićevoj su na kraju zapjevali i 'Što učinio si ti...', a video s tom pjesmom, iako star pet godina, možda najbolje dočarava atmosferu među pukom ovih dana...   

Vaša reakcija na temu