EMOTIVAN ISTUP TRENERA MORNARA: 'Moja obitelj je bila najveći navijač Jugoplastike u Crnoj Gori, a nisam spavao nakon poraza Hajduka od St. Etiennea!

EMOTIVAN ISTUP TRENERA MORNARA: 'Moja obitelj je bila najveći navijač Jugoplastike u Crnoj Gori, a nisam spavao nakon poraza Hajduka od St. Etiennea!

Mornar je na Gripama svladao Split 95:87

Mornar iz Bara u osmom je kolu ABA lige na Gripama svladao Split 95:87, a nakon susreta je emotivan bio trener crnogorske momčadi Mihailo Pavićević

- Želio bih se zahvaliti na sjajnom gostoprimstvu koje smo doživjeli u Splitu, a ujedno i čestitati ekipi Splita na izvanrednim igrama do sada. Pokušavao sam uvjeriti igrače da će utakmica biti teška. Moj kolega Skelin radi dobar posao. Ušli smo vrlo opušteno u prvu četvrtinu, dopustili im da se razigraju. Srećom, u drugom poluvremenu smo pojačali obranu. Našao sam petorku koja je obrambeno odradila fantastičan posao. Bili smo i mnogo pametniji u napadu. Za nas je ovo bitna pobjeda - rekao je Pavićević, a zatim dodao:

- Ova utakmica je za mene posebno emotivna. Moja familija, moj pokojni otac, stric, brat od strica, brat, bili smo najveći navijači Jugoplastike u Crnoj Gori. Znao sam imati neprospavane noći nakon poraza Hajduka. Najteži mi je bio protiv St. Etiennea 5:1. To je jedna od najtežih sportskih noći. Drugi je emotivan, poseban. Razlog zbog kojeg sam počeo igrati košarku leži u Splitu, a to je Damir Šolman. Čitavog života sam nosio broj 12. Nisam imao prilike upoznati se s njim, ali ga pozdravljam i pozivam ga da bude naš gost u revanšu u Baru. Bit će mi izuzetno zadovoljstvo - zaključio je Pavićević.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(80939, "");
Pregledaj komentare