Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Evo kako stvari stoje oko Džeke i Rakitića u kontekstu Hajduka

Evo kako stvari stoje oko Džeke i Rakitića u kontekstu Hajduka

U ta dva slučaja nije ista situacija

Vijesti oko dolaska Edina Džeke u Hajduk glavna su tema proteklog perioda, a može se reći da su kulminirale danas, kada turski mediji idu toliko daleko da kažu da se napadač spakirao kad je čuo za ponudu, te da potpisuje na dvije godine.

Naše informacije su potpuno suprotne od onih iz turskih medija. Kontakt Hajduka i Džeke nije sporan, također ni želja napadača da dio karijere provede u bijelom dresu, ali sve to skupa nije još ni blizu realizacije, a kamoli da bi se dogodilo tijekom priprema u Sloveniji, kako su nas neki pitali.

U priči oko Džeke će se, dakle, dosta elemenata morati preklopiti da bi se realizirala, a za sada nije izvjesno da će se dogoditi u bliskoj budućnosti, čak bismo ustvrdili da 'bijeli' moraju tražiti drugo napadačko rješenje za početak sezone. Sve ostalo ostavljamo otvorenim, pa i da se nešto preokrene, pozitivno dogodi u drugom dijelu prijelaznog roka, te slavni napadač ipak dođe na Poljud. I tu smo skeptični, ali, ajde, kažimo da bi to moglo biti realnije...

Ivan Rakitić je puno bliže, za njega bismo mogli reći i da je načelno dogovoren, ali i ništa dalje od toga jer često je dug put od usmenog dogovora do realizacije, odnosno potpisa. U svakom slučaju je u ovom trenutku puno bliže dolasku od Džeke.

Vaša reakcija na temu