Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr FIFA PRESUDILA: Bivši igrač Hajduka dobio spor s Čelikom

FIFA PRESUDILA: Bivši igrač Hajduka dobio spor s Čelikom

S Poljuda je otišao u ljeto 2014. godine

Ante Blažević je slobodan igrač. Prema informacijama portala Sportsport.ba FIFA je presudila u korist bivšeg igrača Hajduka u sporu s Čelikom. 

Blažević je u Zenicu stigao u veljači prošle godine, a nakon što mu Čelik nije isplatio nekoliko plaća, početkom ove godine se žalio FIFA-i. 

Nakon odlaska iz Zenice priključio se Željezničaru za koji je odigrao nekoliko prijateljskih susreta. Sada nakon što je stigla presuda Čelik ima rok od 45 dana kako bi izmirio dugovanja prema Blaževiću, a ukoliko to ne naprave prijeti im kazna o zabrani dovođenja igrača. S druge strane Blažević kao slobodan igrač može potpisati ugovor sa 'Željom'.  

Blažević je bio velika nada Hajduka, a s Poljuda je otišao u ljeto 2014. godine u Oostende. Tada je bio napadač, a sada igra na poziciji desnog beka. 

Vaša reakcija na temu