Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr FOTOGALERIJA: Pogledajte kako je bilo na gostovanju Hajduka u Opuzenu

FOTOGALERIJA: Pogledajte kako je bilo na gostovanju Hajduka u Opuzenu

Domaćin je proslavio 90. rođendan

Svečano je bilo danas u Opuzenu, gdje je Neretvanac proslavio 90. rođendan. Feštu im je uveličao najdraži gost, splitski Hajduk, 'bijeli' su pobijedili sa 2:1, ali to je u ovom susretu bilo manje važno.

Preko 1500 gledatelja priredilo je sjajnu, svečarsku, atmosferu na stadionu Podvornica. Uoči predsjednik Neretvanca Kristijan Soče primio je poklone od Hajdukovog predsjednika Lukše Jakobušića - donaciju sportske opreme, uokvireni bijeli dres s natpisom NK Neretvanac i brojem 90 te staklenu plaketu. U drugom smjeru NK Neretvanac poklonio je Hajduku zajedničku uokvirenu fotografiju snimljenu 3. svibnja 2005. godine, uoči prijateljske utakmice između Neretvanca i Hajduka na Podvornici te uokvireni dres domaćina.

U fotogaleriji provjerite kako je bilo na utakmici...

Vaša reakcija na temu