Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA PREMIJERE Baletić: Priča pokazuje kako je grupa navijača krenula u beskompromisnu borbu za veliki Hajduk!

FOTOGALERIJA PREMIJERE Baletić: Priča pokazuje kako je grupa navijača krenula u beskompromisnu borbu za veliki Hajduk!

Priča seže od 2004. do 2016. godine

U ljetnom kinu Bačvice je sinoć održana premijera filma 'Naš Hajduk - projekt jedne ljubavi', redatelja Ivana Šarića, koji je tom prigodom rekao: 

- Ovo je jedan od zahtjevnijih filmova na kojima sam radio. Trebalo je u kratkih sat vremena ispričati priču koja se proteže kroz cijelo desetljeće. Ovim putem želim zahvaliti cijeloj ekipi Našeg Hajduka što mi je pružila čast da i ja postanem makar mali dio te priče.

Prije premijere je predsjednik udruge Naš Hajduk Toni Baletić kazao:

- Priča seže od 2004. do 2016. godine i pokazuje momente kako je grupa navijača krenula u beskompromisnu borbu za veliki Hajduk, s dječje jasnom porukom 'mi bi tili velikog Hajduka'. Nakon toga nisu ni sami znali koje ih borbe sve čekaju, došlo je do Kodeksa, najvažnijeg klupskog dokumenta i kasnije osnivanja udruge Naš Hajduk, što je dovelo do dana današnjeg  kada su navijači postali suvlasnici 25 posto Hajduka. Zahvalio bih i cijeloj ekipi iz Festivala Mediteranskog filma Split, koji su također entuzijasti i treba ih podržati.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(68925, "");
Pregledaj komentare