Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Francuska je drugi putnik u polufinale, uspješnijim izvođenjem jedanaesteraca izbacili Portugal

Francuska je drugi putnik u polufinale, uspješnijim izvođenjem jedanaesteraca izbacili Portugal

U polufinalu će snage odmjeriti sa Španjolskom

U utakmici četvrtfinala Europskog prvenstva Francuska je bila uspješnija od Portugala u izvođenju jedanaesteraca i tako izborila plasman u polufinale.

U regularnom vremenu vidjeli smo mnoštvo prilika na obje strane, a Francuska je bila nešto konkretnija i opasnija. Međutim, pogodaka nije bilo te je utakmica otišla u produžetke. 

U narednih pola sata ponovio se scenarij iz prvih 90 minuta. Mnoštvo prilika, ali ponovno niti jedan pogodak. Obrane ovih nogometnih velesila bile su, kao i u dosadašnjem dijelu prvenstva, izrazito usredotočene i kvalitetne. S obzirom da je rezultat poslije 120 minuta bio izjednačen, pristupilo se izvođenju jedanaesteraca. 

Za Portugal je promašio samo Joao Felix, dok su svi francuski izvođači poentirali. 

Francuska je tako izborila plasman u polufinale gdje će snage odmjeriti sa Španjolskom.

Cup tree provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu