Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GDJE JE NESTAO SINJSKI DIJAMANT? Pitanje je to na koje nema odgovora...

GDJE JE NESTAO SINJSKI DIJAMANT? Pitanje je to na koje nema odgovora...

Protekle dvije utakmice nije bio u kadru

Gdje je nestao Ante Vukušić? Proteklog ljeta bivši napadač Hajduka vratio se u HNL. S Varaždinom je potpisao ugovor na godinu i pol dana. Očekivanja su bila velika, s obje strane, no zasad se stvari nisu razvile u dobrom smjeru. 

Vukušić je odigrao devet utakmica u HNL-u, a na terenu je proveo ukupno samo 283 minute. Otkad je s klupe Varaždina zbog bolesti otišao Mario Kovačević, Vukušić je pao u drugi plan. 

U protekle dvije utakmice, protiv Rudeša i Dinama nije bio u kadru. Službenih vijesti o Vukušiću nema. Koliko je poznato nije ozlijeđen, no očito je da Nikola Šafarić ima neke druge planove. U kojima nema mjesta za sinjskog golgetera. 

Prijelazni rok je završio. Vukušić će (barem) još neko vrijeme morati ostati u Varaždinu, a ukoliko se nešto ne promijeni jasno je da se sporazumni raskid ugovora nameće kao jedino logično rješenje. 

Vaša reakcija na temu