Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Gergo Lovrencsics u Solinu neće samo igrati, imat će još jednu funkciju

Gergo Lovrencsics u Solinu neće samo igrati, imat će još jednu funkciju

Iskusni Mađar zvučno je pojačanje dalmatinskog drugoligaša

Dolazak Gerga Lovrencsicsa u Solin iznenadio je nogometnu javnost, no za one koji bolje poznaju iskusnog mađarskog internacionalca to nije iznenađenje.

Protekle dvije godine Lovrencsics je igrao u Hajduku. Zavolio je Split, njegova obitelj (supruga i dvoje djece) odlično su se snašli u Dalmaciji te su nakon isteka ugovora s Hajdukom odlučili ostati u gradu pod Marjanom. 

O adaptaciji obitelji Lovrencsics u Splitu najbolje govori podatak da djeca već odlično pričaju hrvatski jezik. 

Lovrencsics je ovog ljeta upisao tečaj za UEFA-inu C trenersku licencu. S obzirom da se igračkoj karijeri bliži kraj Gergo već razmišlja o trenerskom poslu.

U Solinu će Lovrencsics osim igranja imati još jednu funkciju u klubu. Radit će u omladinskom pogonu, s najmlađom dobnom skupinom. Usporedno s tim nastavit će polagati tečajeve kako bi dobio trenersku diplomu. 

Vaša reakcija na temu