Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
GLADIATOR BOXING NIGHT Borilački show u Marini Frapa: Pola borbi završilo tehničkim knockoutom

GLADIATOR BOXING NIGHT Borilački show u Marini Frapa: Pola borbi završilo tehničkim knockoutom

Okršaje je pratilo 350 gledaoca, a u publici su sjedila sjajna imena hrvatskog kikboksa i boksa

Subotnja večer u Rogoznici pružila je poslasticu za sve ljubitelje boksa, ali i svih borilačkih vještina dok su se u ringu izmijenila 22 boksača u 11 mečeva.  Glavne borbe večeri bile su one između Mark de Morija (CRO) i Laszla Penzesa (HUN) te Marka Vučevića (CRO) i Sejfula Beriše (SRB).

Najkraća borba večeri bila je ona između 'Stine juniora' Andrije Perkovića (CRO) i Aleksandra Petrovića (SRB) u čak 30 sekundi Perković je tehničkim knockoutom izbacio svog protivnika. S posebnim zanimanjem se pratila borba hrvatskog olimpijca Hrvoja Sepa i Srbina Siniše Kondića koja je završila u prvoj rundi tehničkim knockoutom i pobjedom Hrvoja Sepa.

De Mori, bivši Don Kingov boksač, je meč zaključio već u prvoj rundi tehničkim knockoutom, a Vučeviću je pripala pobjeda predajom meča.

U večeri muških borbi zanimljiv je bio jedini ženski sraz Šveđanke Marie Lindberg i Edite Karabeg iz BiH. Šveđanka je u drugoj rundi odnijela pobjedu tehničkim knockoutom.

Ostale borbe večeri bile su također zanimljive: Christien Wiening (DEU) nokautirao je Vladimira Vujadinova (SRB), Željko Stegić (BIH) Vedrana Soskana (BIH), a Mohammad Ali Bayat Farid (Iran) Ivana Sakića (BIH). Dva meča riješena su odlukom sudaca i to ona između Jerome Kocka (DEU) i Dragoljuba Stanojevića (BIH) u korist Nijemca te Patricka Schafera (DEU) i Luke Stajića (SRB) također u korist Nijemca. Dragan Dragojević (BIH) predao je meč Uguru Kadamu (DEU).

Posebni gosti večeri bili su sportaši Antonio Plazibat, najbolji kickboksač u Hrvatskoj u 2019. godini, Ivica Perković, višestruki prvak u teškoj kategoriji i sparing partner CRO COP Mirku Filipoviću, Marko Milun, najbolji hrvatski superteškaš i trostruki prvak Hrvatske te Alen Babić višestruki prvak Hrvatske i napadač svjetske titule!

Ovaj borilački spektakl organizira Marina Frapa Resort Rogoznica u suradnji s njemačkom organizacijom UGRO Boxteam na čelu s predsjednikom Talipom Ipekom. 

Vaša reakcija na temu